Петьовка: Москаль має вибачитись за свою чергову порцію брехні

«Своїми голослівними заявами Геннадій Москаль дискредитує українську систему освіти», — так коментує народний депутат, член Президії Єдиного Центру Василь Петьовка вимогу Геннадія Москаля «здати свій диплом про вищу освіту».



«Я глибоко поважаю всі навчальні заклади, в яких навчався, — говорить народний депутат. — І мені не відомо, щоб в якомусь із них йшла «торгівля дипломами». Тому мені дивно було почути подібні «одкровення» Геннадія Москаля».

«Своєю заявою Геннадій Москаль критикує не мене. Адже, якщо б йому були відомі хоча б якісь факти з приводу мого диплому, він би їх оприлюднив, — зазначає політик. — Москаль дискредитує українську систему освіти. І це зрозуміло, адже такі люди, як він, зневажають українську освіту, а для навчання власних дітей віддають перевагу закордонним елітарним закладам. Їх не цікавлять проблеми, які є у освітян, чи реформа вишів. І якби у нього залишився хоча б грам сумління, він би переймався проблемами освіти, а не спекулював голослівними звинуваченнями».

«Закликаю пана Москаля, якщо йому відомі якісь факти корупції у вишах щодо мого навчання, подати відповідні матеріали у правоохоронні органи. Якщо цього не буде зроблено, Геннадій Москаль має вибачитись за свою чергову порцію брехні», — наголосив Василь Петьовка.

old_editor, 27.01.2009 14:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини