Князевич ще не вилетів із Києва

Сьогодні Василь Князевич, Міністр охорони здоров’я о десятій годині ранку мав би взяти участь у роботі науково-методичної конференції в Івано-Франківському базовому медичному коледжі до його 70-річчя.

Проте, за словами прес-секретаря губернатора Прикарпаття Ігоря Марковського, Василя Князевича в місті ще немає. «Нам повідомили, що він ось-ось має вилетіти із Києва», — повідомив «Малакаві» Ігор Марковський.

За його словами, швидше за все Міністр буде присутнім на урочистостях з нагоди присвоєння статусу національного Івано-Франківському державному медичному університету в Драмтеатрі.

В головному управлінні охорони здоров’я ОДА говорять, що про «запізнення» Василя Князевича не знали. Вказівки скорегувати його плани перебування в Івано-Франківську не було. Проте, фахівці управляння зазначають, що, очевидно, Василь Князевич не встигне відвідати заплановані медичні установи, а буде присутній лише на урочистостях в Драмтеатрі.

Довідка

Василь Князевич мав прибути до Івано-Франківська ще вчора. Проте його виліт перенесли на сьогоднішній ранок.

Уже о 10 год. міністр мав взяти участь у роботі науково-методичної конференції в Івано-Франківському базовому медичному коледжі до його 70-річчя.

Планується, що о 14.00 Василь Князевич візьме участь в урочистостях з нагоди присвоєння статусу національного Івано-Франківському державному медичному університету.

Також Міністр охорони здоров’я України мав намір відвідати обласний онкологічний диспансер і обласну дитячу клінічну лікарню.



old_editor, 16.01.2009 13:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини