«Розбір польотів» — троє зайві

Івано-Франківський футзальний клуб «Ураган», підбивши підсумки першого кола, виставив на трансфер одразу трьох гравців: Юрія Сендецького, Сергія Мартиненка та Олександра Поліщука.

«Причини виставлення даних гравців на трансфер наразі не розголошуються, — повідомив «Малакаві» прес-секретар «Урагану» Олег Ланяк,— Можу сказати лише те, що особисто для мене можливий трансфер Юрія Сендецького — несподіванка. Що ж до Мартиненка і Оліщука — їхні трансфери напрошувалися. Можливо, Сендецький залишиться в команді, проте на 100 % точно сказати не можу. Поживемо — побачимо».

Нагадаємо, що свій останній матч в рамках першого кола Чемпіонату України з футзалу сезону 2008/2009 «Ураган» провів вдома — перегравши принципового суперника, львівську «Енергію» з рахунком 6:3.

Після цієї гри «ураганівці» посідають восьму сходинку в турнірній таблиці. Друге коло чемпіонату «Ураган» розпочне домашнім матчем, 24 січня, проти львівської команди «Тайм».

Довідка

Юрій Сендецький — майстер спорту з міні-футболу. За «Ураган» провів шість сезонів, граючи від заснування клубу (180 матчів/79 голів).

Сергій Мартиненко — у складі франківського клубу провів перше коло поточного чемпіонату (4 матчі).

Олександр Поліщук — провів 1,5 сезони у футболці «Урагану» (37 матчів/ 12 голів).

old_editor, 15.01.2009 18:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини