Місто-ковзанка?

Зранку, 15 січня мешканці Івано-Франківська мали змогу безкоштовно покататися на ковзанах. Внаслідок дощу та «мінусової» температури тротуари та пішохідні майданчики міста перетворилися на справжні ковзанки . Особливо відчутною є дана ситуація для мешканців «спальних районів».

«Чому не вирішується проблема ожеледі на тротуарах та майданчиках міста?» та «Що буде зроблено найближчим часом для її вирішення?» — з цими запитаннями «Малакава» звернулася в управління житлово-комунального господарства.

Його начальника ми не застали на робочому місці. Припускаємо, що він в цей момент займається вирішенням проблеми ожеледі. Відповісти на наші запитання погодився начальник «Дорожньо-ремонтного управління» Володимир Юсипів: «Майже усю минулу ніч ми посипали дороги. Думаю, що справилися, оскільки зранку громадський транспорт зміг функціонувати на належному рівні. Від автомобілістів також скарг не надходило. Що ж до пішохідних зон, то це не наша компетенція, а ЖЕКів конкретніх районів міста. За нами закріплено лише Вічевий майдан та вул. Незалежності».

Як бачимо, всі відповідальні особи, наче, зайняті справою, проте «віз і нині там». Травматологічні пункти готові до прийому нових постраждалих, а мешканцям міста залишається лише запастися терпінням та змагатися з негодою шляхом вмілого маневрування.

old_editor, 15.01.2009 14:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини