Міська влада не надала жодному гральному закладу дозвіл на продовження часу роботи

Михайло Івасютин, депутат міської ради, голова фракції НУ, звернувся через депутатський запит до міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з проханням перевірити гральні заклади міста на предмет перебування там дітей.

«Я не прошу багато. Треба тільки по представнику від управлінь освіти та сім’ї і молоді, аби вони перевірили чи знаходяться в гральних закладах діти, — сказав Михайло Івасютин. — Але цей рейд треба робити негайно, адже діти трохи заколядували грошей і програють їх на автоматах».

За словами Михайла Івасютина, у нього склалося таке враження, що міська влада поняття не має скільки в Івано-Франківську працює гральних закладів, і чи мають вони ліцензії на роботу.

Підтримав колегу і Ярослав Бачкур, голова фракції БЮТ у міській раді. За його словами, він звертався із аналогічним запитом до міського голови, і навіть отримав відповідь: ми не відповідаємо за ігрові заклади (це в компетенції обласної влади) і не маємо на їх керівників впливу.

Натомість міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зауважив, що в понеділок на оперативній нараді дав доручення правоохоронцям перевірити ігрові заклади на предмет знаходження там неповнолітніх. А також перевірити чи всі ігрові заклади працюють до встановленого часу. «Всі такі заклади мають працювати до 22 години, щоб працювати довше, вони мають отримати спеціальний дозвіл. Ми ж нікому не дали дозволу на продовження часу роботи», — сказав Віктор Анушкевичус.

old_editor, 13.01.2009 17:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини