Різдво в Карпатах набирає обертів

13-16 січня на Івано-Франківщині проходить Міжнародний культурно-мистецький фестиваль «Різдво в Карпатах». Його учасниками стали понад 80 представників регіональних ЗМІ з усіх областей України.

Оргкомітет сподівається, що після знайомства зблизька з традиціями Івано-Франківщини учасники фестивалю «Різдво у Карпатах» висвітлять на сторінках газет, у теле- та радіоефірах потенційні можливості області для співпраці у різних галузях, зокрема, у пріоритетній галузі для нашого регіону — туризмі.

Матеріали учасників конкурсу прийматимуться оргкомітетом на протязі двох місяців. Опісля, спеціальна комісія розглянувши всі роботи конкурсу, винесе вердикт стосовно переможців.

Лауреатів культурно-мистецького фестивалю «Різдво у Карпатах» буде визначено у номінаціях «преса», «телебачення», «радіо». Переможцям у кожній номінації буде вручено спеціальний приз голови облдержадміністрації та голови обласної ради — путівки на 5-денний відпочинок у зручний для них час. Усі учасники фестивалю отримають грамоти.

На запрошення голови обласної державної адміністрації Миколи Палійчука в Міжнародному культурно-мистецькому фестивалі «Різдво в Карпатах» беруть участь представники регіонів-партнерів області. Зокрема:

- делегація Панєвєжського повіту (Литовська Республіка) -делегація Опольського воєводства (Республіка Польща)

- делегація Любуського воєводства (Республіка Польща)

- делегація Сучавської повітової ради (Румунія).

Як повідодомив «Малакаві» прес-секретар губернатора Ігор Марковський, кошторисні витрати організатори не розголошують, оскільки вони складаються з коштів меценатів. Оргкомітет, наголошує на тому, що «на проведення конкурсу не було витрачено жодної бюджетної копійки». За словами Ігоря Марковського, гостям нашого краю припали до душі традиції місцевих жителів, зокрема, вертепи та меланки.
old_editor, 15.01.2009 17:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини