Кріль: Шукати ворогів в умовах кризи може лише політик, а не державний діяч

«Зараз на порядку денному в української влади стоять три головних завдання: вирішити питання ціни на газ, прийняти цілісну антикризову програму дій та реалістичний бюджет на 2009 рік. Однак Юлія Тимошенко, не маючи відповіді на жодне з поставлених питань, намагається перенести увагу суспільства на політичне протистояння», — так прокоментував Ігор Кріль, народний депутат України, лідер Єдиного Центру заяву Юлії Тимошенко про перехід в опозицію до Президента.

Він вважає, що у прем’єр-міністра є весь потрібний арсенал для боротьби з кризою. «Є найбільші в історії українського прем’єрства повноваження. Є коаліція в парламенті. Є депутати, які готові приймати антикризові закони. Є спікер, який готовий їх підписувати. Шукати ворогів у таких умовах може лише політик, а не державний діяч», — вважає Ігор Кріль.

Народний депутат зазначив, що в Європі прем’єр, який, «маючи такий арсенал засобів, не зміг нічого запропонувати суспільству, був би відправлений у відставку представниками своєї ж партії».

old_editor, 23.12.2008 13:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини