«Українська побутова техніка» уже має замовлення на наступний рік

Electrolux має намір розпочати виробництво автоматичних пральних машин на заводі «Українська побутова техніка» в Івано-Франківську, виробничі потужності якого належать італійському концерну Antonio Merloni SPA.

Про це повідомила в ході «круглого столу» в Івано-Франківську директор «Української побутової техніки» Галина Римарук. За її словами, у 2009 році, крім Ardo, на заводі виготовлятимуть автоматичні пральні машини Whirlpool і Electrolux.

Галина Римарук уточнила, що на 2009 рік завод уже має замовлення на виготовлення 200 тис. автоматичних пральних машин Ardo, 120 тис.— Whirlpool, 50 тис. — Electrolux.

Electrolux — один із найбільших виробників побутової техніки у світі. Щорічно компанія продає більше 40 млн. своїх виробів споживачам у 150 країнах.

«Українська побутова техніка» має намір збільшити виробництво пральних машин Ardo в 10 разів, до 5 тис. штук на день в 2011 р.

«Українська побутова техніка» — це проект італійської компанії Antonio Merloni SPA. Компанія розпочала випуск пральних машин Ardo з 2008 році.

Antonio Merloni інвестувала у розвиток свого виробництва в Івано-Франківську 64 млн. євро.



РБК-Україна


old_editor, 04.12.2008 14:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини