Турне районами по-губернаторськи

Губернатор Прикарпаття Микола Палійчук кожного дня перебуває із робочими візитами у різних районах області. За словами прес-секретаря губернатора Ігоря Марковського, голова Івано-Франківської ОДА перевіряє, як райони справляються із ліквідацією наслідків липневої повені.

Наприклад, в понеділок голова Івано-Франківської ОДА відвідав Тлумацький район. Побував у селах Нижнів та Золота Липа, саме там постраждалі від стихії отримали нові будинки. За словами Ігоря Марковського, губернатор зустрічався із сім’ями, які втратили житло, цікавився чи їм подобаються нові будинки, чи їм тепло і взагалі, чи є у них якісь претензії.

Ігор Марковський запевняє, що сім’ї скарг не мали, адже мають не тільки нові будинки, а й автономне опалення, каналізацію, холодну і гарячу воду.

У вівторок губернатор їздив до Калуського, Верховинського та Косівського районів. Окрім перевірки подолання наслідків стихії, Микола Палійчук передав ключі двом багатодітним сім’ям від двоповерхових будинків (у Калуському та Косівському районах).

Також подарував громаді села Снідавці (Косівський район) автобус. А Верховинський район отримав автомобіль швидкої допомоги.

Нині Микола Палійчук дивиться, як ліквідували наслідки стихії на Яремчанщині.

Цікаво, а коли губернатор відвідає Галицький район, найбільш проблемний по ліквідації наслідків повені. Як відомо, там до сьогодні окремі сім’ї «потопельників» не мають житла…

old_editor, 03.12.2008 17:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини