Скупий платить двічі, Або чому депутати не захотіли допомогти будівельникам

Міська рада не підтримала пропозицію профільної будівельної комісії, яку очолює депутат Мирослав Бойко, щодо пролонгації нової нормативно-грошової оцінки комунальних земель до березня 2009 року.

Чому — не зрозуміло. Адже неодноразово і керівники підприємств міста і Асоціація забудовників Івано-Франківська заявляли про те, що нова нормативно-грошова оцінка — «стопорить» роботу і поглиблює кризу.

«Нам не треба чекати, що криза прийде, вона вже прийшла. І багато в чому цьому посприяла нова нормативно-грошова оцінка земель. Давайте це питання включемо в порядок денний», — звертався вчора до депутатів їх колега із фракції НУ та голова Асоціації забудовників міста Ярослав Бартків.

Проте депутати його не підтримали, мовляв, треба докладно розібратися у питанні. Очевидно, депутати зацікавленні у збільшенні доходів до міської казни. Але якщо підприємства і буд майданчики стануть, то хто і яким чином наповнюватиме скарбницю?

Очевидно, депутати, які не погоджуються з новою грошовою оцінкою, знову піднімуть це питання на «антикризовій» сесії міськради.

old_editor, 28.11.2008 19:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини