Франківські депутати краще за іміджмейкерів розуміються на піарі

На учорашньому засіданні сесії міської ради аж занадто часто лунало слово «піар». Міський голова Віктор Анушкевичус закликав депутатів не піаритися, а ті в свою чергу просили мера також цього уникати.

«Я просив би вас не виходити до мікрофону, бо це виглядає, як піар», — так звернувся Віктор Анушкевичус до Ярослава Бартківа, представника фракції НУ у міській раді, а також голови міської асоціації працівників будівельної галузі.

Пан Ярослав, не зробив аж нічого такого злого. Просто на думку міського голови занадто часто виходив до мікрофона.

Воно і зрозуміло. Ярослав Бартків намагався внести у порядок денний сесії питання про нормативно-грошову оцінку землі, яку запровадили посеред року. Ні промислові підприємства, ні забудовники до неї виявилися неготовими і терплять значні збитки, або взагалі не можуть працювати.

Отже, вирішення питань галузі — це піар.

Далі Віктор Анушкевичус закликав не піаритися представників фракції БЮТ, які намагалися внести у порядок денний питання про надання дозволів окремим громадянам на відключення від централізованого опалення.

«Давайте зробимо для людей щось добре. Це не піар. Якщо хто хоче, забирайте його собі», — сказав Ярослав Бачкур, голова фракції БЮТ у міській раді.

Отже, зробити для звичайних людей щось добре — це також піар.

І сварки між депутатами, внесення купи пропозицій, а в результаті майже жодної не вирішити — це вже точно піар.

Виходить депутати працюють на камери та для журналістів, щоб ті мали щось цікавого написати.

А от коли вони нарешті запрацюють для своїх виборців, питання відкрите.

old_editor, 28.11.2008 18:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини