Індивідуальне опалення: мер — «проти», депутати — «за»

Фракція БЮТ у міській раді, наполягає на тому, щоб майже сімом тисячам івано-франківцям дали дозвіл на відключення від централізованого теплопостачання.

Міський голова — проти.

«Існує постанова кабміну, яка забороняє в індивідуальному порядку відключатися від теплопостачання, — сказав вчора на сесії міської ради Віктор Анушкевичус. — Мені телефонував пан міністр ЖКГ, який мені дав чітко зрозуміти, що підписання таких дозволів — це кримінальна відповідальність. Ви уявляєте, що буде, якщо дати сімом тисячам чоловік дозвіл на відключення?».

За словами ж Василя Бойчука, секретаря міської ради, питання про відключення від теплопостачання виносилося на виконком, по ньому були гарячі дискусії, але рішення так і не прийняли.

«Ми як страуси, ховаємо голови в пісок. Це питання зараз викликає соціальне напруження серед мешканців івано-франківська, які чекають на ці дозволи», — зазначив Василь Бойчук.

До речі, ініціатором винесення на виконком питання про відключення від централізованого теплопостачання став начальник міського УЖКГ Петро Косюк. Його опонентом у цій справі став заступник міського голови з комунальних питань Олександр Дерев’янко.

Віктор Анушкевичус не дозволив ні одному, ні другому виступити із своїми аргументами за чи проти відключення від централізованого теплопостачання.

old_editor, 28.11.2008 13:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини