Через кризу в Раді Тимошенко перенесла засідання Кабміну

Засідання Кабінету Міністрів України перенесено на завтра, 30 жовтня. Про це кореспондентові повідомила прес-секретар Прем'єр-міністра Марина Сорока.

Засідання уряду перенесено у зв'язку з тим, що сьогодні Юлія Тимошенко бере участь у перемовинах у Верховній Раді щодо прийняття законопроектів, спрямованих на мінімізацію впливу світової фінансової кризи на економіку України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час засідання уряду буде розглянуто законопроекти «Про внесення змін до Кримінального і Кримінально-виконавчого кодексів України щодо введення корекції соціальної поведінки осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням», «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за незаконне поводження зі спеціальними технічними засобами негласного отримання інформації». Крім того, Кабмін збирається затвердити Концепцію соціальної адаптації осіб, які відбували покарання у вигляді позбавлення волі на певний термі".

У планах уряду також — схвалення законопроектів «Про внесення змін до Закону «Про передачу об'єктів права державної і комунальної власності», «Про внесення змін до Закону «Про фіксований сільськогосподарський податок».

Крім того, порядком денним засідання Кабміну передбачено розгляд таких проектів розпоряджень глави держави: «Про призначення грантів Президента для обдарованої молоді на 2009 рік» і «Про призначення державних стипендій видатним діячам інформаційної сфери».

Крім цього, уряд збирається розглянути питання про внесення змін до Порядку використання субвенцій з держбюджету обласним бюджетам Вінницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Тернопільської і Чернівецької областей для ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року.



У планах Кабміну також — розгляд питань затвердження Порядку розподілу суб'єктів господарювання за ступенем ризику їхньої господарської діяльності у сфері карантину рослин і внесення змін до Положення про державну інспекцію за контролю за цінами.

Окремо на порядку денному засідання уряду стоїть план заходів щодо адаптації української економіки до вимог СОТ, а також Концепція Державної цільової програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2009-2012 роки.
old_editor, 29.10.2008 17:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини