Станом на 13 жовтня 2008 року у відновлювальних роботах на Прикарпатті задіяно 2 320 безробітних

Станом на 13 жовтня 2008 року центрами зайнятості Івано-Франківської області укладено 375 договорів з міськими, сільськими, селищними радами та роботодавцями про спільну діяльність з проведення робіт по впорядкуванню територій населених пунктів, підсобних робіт під час відновлення діяльності об’єктів соціальної сфери. На даний час на такі роботи направлено 2320 безробітних.

В Івано-Франківській області безробітні очищують стічні канави від намулу, прибирають прибережну зону від сміття, відновлюють огорожі сільських стадіонів, ведуть роботи по впорядкуванню об’єктів соціальної сфери, закладів освіти та охорони здоров’я, беруть участь у підсобних роботах по ремонту житлових будинків, шкіл, дитячих садків, лікарень. Проводиться укріплення дамби р. Бистриця та берегів річок, розчищаються дороги та придорожні смуги.

Зокрема, в Косівському районі безробітні виконують роботи по розчищенню берегів та русел річок від сміття, поламаних дерев та гілок, розчищення територій від зсуву на присадибних ділянках.

В Галицькому районі безробітні виконують підсобні роботи по ремонту житлових будинків, Народного дому, лікарні, поліклініки, ФАПів, шкіл, впорядкування територій населених пунктів.

В Надвірнянському районі безробітні виконують роботи з розчищення берегів та русел річок від сміття, берегоукріплення річок, ремонт мостів, прибирання сміття, розчищення доріг та придорожніх смуг.

В Коломийському районі безробітні виконують роботи по укріпленню берегів річок, прибирання сміття, впорядкування підтоплених територій.

В Калуському районі безробітні виконують роботи з ремонту та розчищення доріг, придорожніх смуг, прибирання сміття, прочищення водостічних канав.

В Долинському районі безробітні виконують роботи з розчищення доріг та придорожніх смуг, прочищення опор мостів від сміття та коріння, прибирання берегів річок від побутових відходів, прокопування та прочищення водостічних канав, ремонту приміщень соціально-побутової сфери.

В Богородчанському районі безробітні виконують підсобні роботи по ремонту житлових будинків, будинків культури, розчищення доріг та придорожніх смуг, впорядкуванню територій населених пунктів.

В Снятинському районі безробітні виконують роботи по очищенню територій від намулу, розчищення доріг та придорожніх смуг, прибирання сміття.

В Тисменицькому районі безробітні виконують роботи по розчищенню доріг, розгрібанню намулу на берегах річок, прибирання сміття, ремонту пішохідних мостів.

У Верховинському районі безробітні виконують роботи по впорядкуванню територій населених пунктів.

В Городенківському районі безробітні виконують роботи по розчищенню берегів р.Дністер, доріг від намулу, підсипання доріг, розчищення територій підтоплених будівель.

В Тлумацькому районі безробітні виконують роботи по впорядкуванню територій, підсобні роботи при ремонті доріг, об’єктів соціально-культурної сфери.

В Рожнятівському районі безробітні виконують роботи по очищенню території від намулу, розчищення доріг та придорожніх смуг від гравійних наносів, прибирання русел річок від сміття.

В м.Івано-Франківську безробітні виконують підсобні роботи при ремонті житлових будинків, об’єктів соціальної сфери.

В м.Яремче безробітні виконують роботи по розчищенню берегів та русел річок від сміття, поламаних дерев та гілок, укріплення берегів річок, підсобні роботи під час укріплення та відновлення малих мостів через потічки, розчищення автодоріг, територій від каміння та піску.

В м.Болехів безробітні виконують роботи по розчищенню потічків, прибирання сміття, очищення стічних канав від намулу, підсобні роботи по ремонту, укріпленню та відновленню містків через р.Сукіль.

old_editor, 15.10.2008 14:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини