На Івано-Франківщині відбудеться Кубок УЄФА

9-14 жовтня у містах Калуші та Івано-Франківську проходитиме Кубок УЄФА серед жінок (другий кваліфікаційний раунд, група В).

З цього приводу голова обласної Федерації футболу Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус скликав прес-конференцію, назвавши цю подію "непересічною для українського футболу і для жіночого футболу Прикарпаття зокрема", - повідомив власкор ЗІКу.

Перший тур, 9 жовтня, проходитиме на стадіоні "Хімік" в місті Калуші. О 15.00 місцевий "Нафтохімік" зустрінеться з іспанською командою "Дуйсбург-2001"(м.Валенсія). Водночас на стадіоні "Рух" в Івано-Франківську - поєдинок команди "Брондбю" зі столиці Данії (м.Копенгаген) з іспанською "Леванте" (м. Валенсія).

2-й тур, у суботу 11 жовтня, на калуському "Хіміку" проведуть "Нафтохімік" і "Брондю". Тим часом на "Русі" в обласному центрі гратимуть іспанська "Леванте" і команда "Дуйсбург-2001" з Німеччини (м.Дуйсбург).

14 жовтня 3-й тур Кубку УЄФА проходитиме у Калуші у поєдинку між тамтешнім "Нафтохіміком" і "Леванте". В Івано-Франківську в останній кубковий день змагатимуться команди гостей - "Дуйсбург" і "Брондбю".

1-й кваліфікаційний раунд Кубку УЄФА-2008 відбувся 4-9 вересня у місті Вроцлаві (Польща). За його результатами калузька жіноча команда з футболу "Нафтохімік" разом з 8 іншими здобула путівку до наступного кола змагань.

У Кубку УЄФА-2008 Україна входить до групи В4. У групі В1 (Норвегія): "Франкфурт" Німеччина; "Глазго Сіті" Шотландія; "Звєзда-2005" Росія; "Реа" Норвегія. У групі В2(Швеція): "Умер" Швеція; "Бардоліно" Іалія; "Валюр" Ісландія; "Алма" Казахстан. У групі В3 (Франція): "Цюріх" Швейцарія; "Нойленбах" Австрія.

old_editor, 02.10.2008 01:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини