До участі в громадських роботах з ліквідації наслідків повені в Івано-Франківській області залучено понад 5 тисяч безробітних

Станом на 24 вересня центрами зайнятості Івано-Франківської області укладено 617 договорів з міськими, сільськими, селищними радами та роботодавцями про спільну діяльність з проведення робіт по впорядкуванню територій населених пунктів, підсобних робіт під час відновлення діяльності об’єктів соціальної сфери. На даний час на такі роботи направлено 5 202 безробітних, — повідомляє Івано-Франківській обласний центр зайнятості.

Сьогодні в усіх районах області проводиться упорядкування територій населених пунктів, берегоукріплювальні роботи, ремонт пошкоджених доріг, прибирання сміття та інші роботи.

Зокрема, в Косівському районі безробітні виконують роботи по розчищенню берегів та русел річок від сміття, поламаних дерев та гілок, розчищенню територій від зсуву на присадибних ділянках.

Станом на 24.09.2008р. центром зайнятості укладено 41 договір на проведення громадських робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха. Відповідно до укладених договорів в громадських роботах взяли участь 480 осіб.

В Рогатинському районі безробітні виконують підсобні роботи з ремонту будинку культури, очищення доріг та прибережних смуг від намулу, впорядкування автозупинок, кладовищ.

Станом на 24.09.2008р. центром зайнятості укладено 18 договорів на проведення громадських робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха. Відповідно до укладених договорів в громадських роботах взяли участь 64 особи.

В Галицькому районі безробітні виконують підсобні роботи по ремонту житлових будинків, Народного дому, лікарні, поліклініки, ФАПів, шкіл, впорядкування територій населених пунктів.

Станом на 24.09.2008р. центром зайнятості укладено 33 договори на проведення громадських робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха. Відповідно до укладених договорів в громадських роботах взяли участь 239 осіб.

В Надвірнянському районі безробітні виконують роботи з розчищення берегів та русел річок від сміття, берегоукріплення річок, ремонт мостів, прибирання сміття, розчищення доріг та придорожніх смуг.

Станом на 24.09.2008р. центром зайнятості укладено 39 договорів на проведення громадських робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха. Відповідно до укладених договорів в громадських роботах взяли участь 397 осіб.

В Коломийському районі безробітні виконують роботи по укріпленню берегів річок, прибирання сміття, впорядкування підтоплених територій.

Станом на 24.09.2008р. центром зайнятості укладено 48 договорів на проведення громадських робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха. Відповідно до укладених договорів в громадських роботах взяли участь 335 осіб.

В Калуському районі безробітні виконують роботи з ремонту та розчищення доріг, придорожніх смуг, прибирання сміття, прочищення водостічних канав.

Станом на 24.09.2008р. центром зайнятості укладено 46 договорів на проведення громадських робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха. Відповідно до укладених договорів в громадських роботах взяли участь 362 особи.

В Долинському районі безробітні виконують роботи з розчищення доріг та придорожніх смуг, прочищення опор мостів від сміття та коріння, прибирання берегів річок від побутових відходів, прокопування та прочищення водостічних канав, ремонту приміщень соціально-побутової сфери.

Станом на 24.09.2008р. центром зайнятості укладено 40 договорів на проведення громадських робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха. Відповідно до укладених договорів в громадських роботах взяли участь 394 особи.
old_editor, 30.09.2008 14:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини