Протягом вихідних днів в чергові частини міліції надійшло 17 заяв і повідомлень про злочини

Протягом вихідних днів в чергові частини міліції надійшло 17 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 5 крадіжок, три випадки заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 9 злочинів, в тому числі 4 – за «гарячими слідами». Тричі з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини.

У Тлумацькому районі правоохоронці оперативно розкрили крадіжку. З будинку мешканця району було викрадено фотоапарат та золоті вироби на загальну суму дві з половиною тисячі гривень. За підозрою у скоєнні цього злочину затримано 43-річного односельчанина потерпілого. Наразі вирішується питання про обрання відносно затриманого міри запобіжного заходу.

Як крадіжка кваліфіковані дії 21-річного мешканця Богородчанського району. Останній, скориставшись підпасованими ключами, викрав з чужого гаража зварювальний апарат вартістю майже чотири тисячі гривень.

Учора зранку по допомогу медиків з діагнозом – закрита черепно-мозкова травма та забій головного мозку звернувся 18-річний житель Долинського району. В ході проведення перевірки з’ясувалося, що тілесні ушкодження потерпілому заподіяв 22-річний односельчанин. Мотиви злочину встановлюються.

Тим часом у Надвірнянську лікарню з діагнозом – рубана рана передпліччя госпіталізовано 26-річного чоловіка. Встановлено, що поранення потерпілому спричинив тесть 1950 року народження.

В обласному центрі співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків задокументували факт незаконного зберігання наркотиків. У затриманого 25-річного мешканця Галича правоохоронці вилучили наркотичний засіб «субітекс», що призначався на продаж.

У трьох дорожньо-транспортних пригодах, зареєстрованих протягом двох останніх діб, четверо людей отримали травми.

Iнформацiя ЦЗГ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi

old_editor, 29.09.2008 17:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини