Під час благодійного концерту на честь 850-ліття Снятина литовська компанія Snaige надала допомогу постраждалим від повені

Комітет благодійного фонду «Карпати. Повінь. SOS» повідомив про продовження надходжень для надання допомоги постраждалим від липневої стихії.

Литовська компанія Snaige виділила для постраждалих від повені сімей 100 холодильників, власного виробництва. Передача допомоги була здійснена 28 вересня 2008 р. під час благодійного концерту, на честь 850-ліття м. Снятин, всі кошти зібрані під час якого будуть перераховані до фонду допомоги постраждалим.

Руслана Лижичко: «Наслідки повені ще не ліквідовані. Зараз, коли допомога першої необхідності надана, людям вкрай необхідно відновити побутові умови. Ми дякуємо компанії Snaige, яка відгукнулася на заклик про допомогу і безкоштовно передає 100 холодильників постраждалим сім'ям, в першу чергу багатодітним і малозабезпеченим».

Компанія Snaige не вперше бере участь в подібних добродійних акціях. У 2005 році, в рамках програми організованої фондом «Україна 3000» і спільно з посольством Литви в Україні, Snaige внесла свій вклад до поліпшення умов в лікарнях, передавши декілька сучасних холодильників у користування Центру онкогематології при українській дитячій спеціалізованій лікарні ОХМАТДИТ і дитячому відділенню Інституту онкології.

Аналогічні акції були реалізовані для Київського міського дитячого центру клінічної імунології, Литовського Посольства, СНБО, МЗС та інших організацій.

Сергій Драпкін, директор ТОВ «Снайге-Україна»: «Україна - одна з країн, населення якої є активними споживачами нашої продукції і наш обов’язок - підтримати їх в біді всіма можливими для нас засобами. Ми розуміємо, що зараз людям украй необхідні речі побутового характеру, тому сподіваємося, що наші нові холодильники хоча б трохи допоможуть постраждалим людям у відновленні добробуту в їхніх оселях. З найкращими побажаннями з Литви».

Інформаційна довідка про компанію Snaige: Компанія Snaige заснована у 1963р і є міжнародною компанією, 93% продукції якої експортується в 40 країн світу. Щороку компанія виробляє близько 600 000 холодильників та морозильників та є лідером продажу на ринках Литви, Естонії, Латвії та Болгарії. Виробництво продукції здійснюється згідно міжнародних стандартів якості ISO9001, ISO 8187, IEC 335-2-24та ін. В Україні компанія займає 5-те місце за об’ємами продажів, більшість з яких здійснюється у Західному регіоні країни.

Інформаційна довідка про фонд: На базі своїх благодійних фондів Руслана Лижичко та Віталій Кличко сформували комітет підтримки постраждалих від повені під гаслом “Карпати. Повінь. SOS. 2008”. Основною метою діяльності комітету є координація адресної допомоги районам, які найбільше її потребують та створення інформаційної бази постраждалих та їх потреб, що дозволить приватним і благодійним інституціям надавати допомогу оперативно та ефективно.

old_editor, 30.09.2008 03:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини