Чутки про Франківський аквапарк

Як стало відомо в Івано-Франківську має відкритися новий і єдиний аквапарк. Про намір спорудити такий комплекс було заявлено ще в 2006 році. Відкриття такого розважального комплексу мало відбутися в 2007 році разом із Льодовою Ареною. Чому не відбулося відкриття одночасно двох спорткомплексів на разі не відомо.



Але тепер поблизу Льодової Арени було побудовано нову споруду, що має стати аквапарком. Офіційна дата відкриття ще невідома, але завдяки сприятливій погоді він має відкритися у жовтні, запевняють будівельники. На разі залишається тільки оздоблення. Для того, щоб виконувати спеціальні роботи тут були запрошені будівельні організації з Києва, ближнього і дального зарубіжжя.

В управлінні спорту міськвиконкому сподівають, що з появою аквапарку в місті почнуть розвиватися водні види спорту, адже з появою Льодової Арени вже розвинулися такі види спорту як: хокей та фігурне катання і т.д.

За ідеями цей комплекс буде розділятися на декілька зон: екстремальні гірки, водні атракціони, джакузі, сауна, спа-процедури та зона харчування. За словами дирекції аквапарку будуть передбачені знижки для дітей, студентів, та інвалідів третьої групи. Також тут будуть діяти різні акції та святкові знижки.

Всього на території комплексу вже є Льодова Арена, готель ресторан, дискотека та невдовзі відкриття Аквапарку.

Ольга Скрипець, спеціально для «Малакави»



old_editor, 25.09.2008 19:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини