Влада Івано-Франківська заборонила чиновникам носити «джинсовий, прозорий та яскраво-строкатий одяг»

Посадові особи міського виконавчого комітету Івано-Франківська керуватимуться Етичним кодексом. Таке рішення прийнято на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради 23 вересня. Мета впровадженого Кодексу — забезпечити довіру громади до діяльності органів місцевого самоврядування, підвищення їхнього авторитету та профілактика корупції у виконавчому комітеті. Про це повідомив власкор ZAXID.NET в Івано-Франківську.

Серед пріоритетних принципів поведінки посадових осіб — служіння територіальній громаді міста, професіоналізм, компетентність, відданість справі, законність та гуманізм. Також у Етичному кодексі зазначено, що посадові особи «…зобов’язані з повагою ставитися до прав, обов’язків та законних інтересів громадян та їх об’єднань, не повинні проявляти свавілля або байдужості до їхніх дій чи вимог …або допускати прояви бюрократизму чи нестриманості…». Своєю поведінкою посадові особи «…повинні демонструвати, що не терплять будь-яких проявів корупції, …чітко відмежовують службові обов’язки і приватне життя».

Також Етичний кодекс не дозволяє чиновникам при виконанні службових обов’язків носити джинсовий, прозорий та яскраво-строкатий одяг. Діловий етикет, вказано у Етичному Кодексі, не допускає спортивного і вечірнього стилю одягу на службі.
old_editor, 24.09.2008 18:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини