Єдиний Центр скасував масштабну рекламну кампанію

Партія Єдиний Центр відмовилася від розміщення біля двох тисяч рекламних щитів по всій країні, пише в сьогоднішньому номері газета Дело.

Як повідомив виконавчий директор Асоціації зовнішньої реклами Артем Біденко, партія забронювала білборди на початку вересня, саме після фактичного розвалу коаліції й обіцянки Президента оголосити дострокові вибори.

За інформацією Дела, активна фаза реклами Єдиного центра, куратором якого є глава Секретаріату Президента Віктор Балога, планувалася на жовтень-листопад. Однак минулого тижня партія раптом скасував замовлення. Паралельно представники Президента повідомили, що Ющенко вже не має наміру розпускати парламент.

Відмова підконтрольної Балозі партії Єдиний Центр від масштабної кампанії було несподіваною для рекламістів. За даними Дела, ще минулого понеділка деякі агентства одержали оплату за розміщення зовнішньої реклами в різних областях країни. Однак наприкінці тижня плани партії різко змінилися.

За словами Біденка, середня вартість розміщення реклами на білбордах в Україні складає 650 доларів і вище. Тепер рекламісти намагаються вимогти штрафних санкцій за порушення договорів. Адже, як пише Дело, загальний бюджет рекламної кампанії Єдиного Центра повинний був скласти близько півтора мільйонів доларів.

Як повідомляла газета Сегодня на початку вересня, політичні сили, у тому числі Єдиний центр, почали активно бронювати білборди, сподіваючись на проведення дострокових виборів у грудні цього року.

За матеріалами Дело
old_editor, 22.09.2008 21:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини