Рекорди "Queen"

На благодійний концерт «Life must go on!», присвячений боротьбі зі СНІДОом, Queen + Paul Rodgers у Харкові прийшло близько 300 тис. людей, повідомляє прес-служба Фонду «АНТИСНІД».

На шоу були побиті відразу кілька рекордів. Концерт став найбільшою подією, присвяченою боротьбі зі СНІДом у наший країні, і однією з наймасштабніших концертних подій в історії України.

Він вписав нову сторінку і в історію групи, оскільки за 40 років її існування ще ніколи концерти Queen не збирали такої величезної аудиторії. Це абсолютний рекорд.

«Атмосфера - просто неймовірна! І цю енергію від концерту просто неможливо було не відчути! Я вірю в те, що вся ця енергія може бути спрямована на поліпшення ситуації з ВІЛ/СНІДом у нашій країні. Такі події змінюють світ на краще», - сказала Олена Франчук.

За кілька днів перед концертом і на самій площі Свободи 210 волонтерів фонду «АНТИСНІД» розповсюдили більше 60 тисяч презервативів і 146 тисяч флаєрів з інформацією про ВІЛ/СНІД, про те, як себе захистити й де в Харкові можна зробити тест на ВІЛ.

Шоу відбулося учора ввечері на площі Свободи.

Концерт почався о 19.30 і тривав 2 години 25 хвилин. Музиканти виконали 28 пісень і 2 інструментальних композиції.

Концерт став першою подією нової хвилі інформаційної кампанії в рамках проекту «На краю!», яку завтра, 13 вересня, на національному телебаченні починає Фонд Олени Франчук «АНТИСНІД».



ІнтерМедіа консалтинг


old_editor, 14.09.2008 01:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини