Ігор Кріль вважає, що коаліція БЮТ, Партії регіонів та КПУ — це товариство з необмеженою безвідповідальністю

«Формування парламентської коаліції між БЮТ, Партією регіонів та КПУ економічною лексикою можна визначити як товариство з необмеженою безвідповідальністю», – заявив народний депутат, голова Єдиного Центру Ігор Кріль.

На думку Ігоря Кріля, ці політичні сили сповідують різні підходи до управління економікою. Єдине, що їх об’єднує, – це лобіювання інтересів тих олігархічних груп, які стоять за їх спинами», – наголосив голова Єдиного Центру.

Ігор Кріль вважає, що у складі коаліції БЮТ і Партії регіонів буде серйозне змагання за контроль над економічним блоком уряду. Однак, на думку Кріля, виникає логічне питання, яким чином зможуть ужитися в одному уряді ліберал Пинзеник із «червоним директором» Азаровим, які завжди піддавали нищівній критиці методи один одного. «У той час, як Азаров всіляко підтримував створення і діяльність вільних економічних зон, Пинзеник сприймає їх як схему ухилення від податків. Азаров є прихильником ЄЕП, Пинзеник – інтеграції України в ЄС», – повідомив голова Єдиного Центру.

Тому, на думку Кріля, неважко передбачити, що у процесі управління економікою ці політичні сили не матимуть єдиного підходу до управління економікою, що може спровокувати системну економічну кризу.

За інформацією прес-служби Єдиного Центру
old_editor, 11.09.2008 19:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини