За останні місяці ряди Єдиного Центру збільшилися до 20 тисяч активістів

«За останні місяці ряди Єдиного Центру збільшилися до 20 тисяч активістів», - повідомив голова Секретаріату Єдиного Центру Володимир Шумілкін. Також, за його словами, партія об’єднала колишніх представників близько 50-ти різних політичних сил. «Для понад 60 відсотків Єдиний Центр є першою партією, із якою вони зв’язали своє майбутнє», - зазначає голова Секретаріату Єдиного Центру.

На думку Володимира Шумілкіна, це є свідченням того, що Єдиний Центр запропонував суспільству нову ідеологію єднання. «Зараз ми завершуємо розбудову місцевих партійних структур, але вже на цьому етапі можемо чітко сказати – позиції Єдиного Центру знаходять підтримку в суспільстві», – повідомив голова Секретаріату партії.

За словами Володимира Шумілкіна, саме такими успіхами партії можна пояснити хвилю чорного PR з боку політичних опонентів. «В цьому ж контексті розглядаю і заяви окремих народних депутатів про начебто існування бажання Президента розформувати нашу політичну силу», - заявив Шумілкін. За його переконаннями, Президент є демократичним лідером держави, який за визначенням не може йти проти волі народу та створеної ним політичної сили.

За інформацією прес-служби партії "Єдиний центр"
old_editor, 11.09.2008 19:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини