На думку членів «Народної самооборони» Івано-Франківської області акція «Ланцюг єднання» є примусово-адміністративним заходом

Сьогодні 12 вересня,о 10:00 на Прикарпатті відбулася кількагодинна громадська акція «Ланцюг єднання» на підтримку позиції Президента Віктора Ющенка з приводу ситуації в країні. Втім, на думку членів «Народної самооборони» Івано-Франківської області, проведення акції - не масове волевиявлення людей, а примусово-адміністративний захід. Так, на трасі Івано-Франківськ-Тисмениця з прапорами «НУ» стояли школярі та учні училищ, яких привезли автобусами з районів, зокрема Богородчанського, як сказали самі діти. У зв'язку з цим обласна організація «Народної Самооборони» на чолі з її керівником Ольгою Білінською ухвалила Звернення, у якому, зокрема, йдеться:

"Усі спроби об'єднуватися навколо Ющенка не будуть мати перспективи, оскільки саме політична партія «Наша Україна» зруйнувала коаліцію, виступивши із заявою про вихід. При вчиненні даного кроку, на превеликий жаль, «Наша Україна» прийняла рішення на власний розсуд, без погодження з місцевими осередками усіх 9 партій, котрі входили до блоку «Наша Україна - Народна Самооборона».

Усі спроби Народної Самооборони звернення до НУ та БЮТ щодо необхідності сідати за стіл переговорів, щоб повернутися до коаліційної угоди, отримували відсіч з боку Секретаріату Глави держави.

На сьогоднішній день ми вважаємо, що проведення будь-яких акцій, які мають на меті об'єднання навколо Ющенка нічого не дадуть для суспільства, бо саме президент призвів демократичну коаліцію до розпаду.

Те ж саме ж підтверджується на будь-якій акції, організованій «Нашою Україною». Для прикладу: 7 вересня 2008р. на Вічевому майдані в м.Івано-Франківську було проведене віче під гаслом «Ні - Кремлівському сценарію». Під час виступів керівників області та голів деяких партій було чітко висловлено заклик до прямого президентського правління, а також до розпалювання міжнаціональної ворожнечі, що суперечить Конституції України. А на адресу недавнього союзника по демократичній коаліції лунали вигуки «Ганьба!».

Прикарпатські «народносамооборонці» звертаються до керівників держави із закликом забути про власні амбіції і сісти за стіл перемовин, думаючи в першу чергу про Україну та свій народ.»



НаСа-АКВ- Прикарпаття
old_editor, 13.09.2008 05:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини