Сьогодні в західних областях України відбулась акція «Ланцюг єднання» на підтримку Ющенка

Сьогодні о 10:00 в областях Західної України розпочалась громадська акція «Ланцюг єднання» на підтримку позиції Президента Віктора Ющенка з приводу ситуації в країні.



В заході взяли участь громадські і неурядові організації Волинської, Хмельницької, Львівської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської і Закарпатської областей.

Акція продовжувалась 5 годин. Її кульмінаційні моменти єднання областей відбулись о 12:00 у Волочиському районі Хмельницької області на кордоні з Тернопільською областю; на межі Львівської і Закарпатської областей (перевал біля Нижніх воріт, Воловецький район Закарпаття) і на межі Рівненської і Волинської областей (сел Сумань і Клавань).

На Прикарпатті «Ланцюг єднання» простягнувся з Вічевого майдану в Івано-Франківську і до межі з Чернівецькою областю, — повідомляє IA MALAKAVA.

Акція була ініційована представниками національно-демократичних сил – НСНУ, НРУ, УНП, ПППУ, КУН, ВО «Свобода», УРП «Собор», ХДС, громадськими та молодіжними об’єднаннями і стала продовженням віче, яке відбулося 7 вересня в м. Івано-Франківську.

old_editor, 13.09.2008 05:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини