У Єдиному Центрі вважають, що оцінку сьогоднішнім діям політиків в парламенті мають дати люди на виборах

За повідомленням прес-служби Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру, 12 вересня 2008 року в Івано-Франківську пройшла спільна прес-конференція представників обласних організацій партій, що об’єднались для підтримки курсу чинного Президента та проти спільних дій БЮТу, ПР та КПУ у парламенті.

У прес-конференції взяли участь голова Івано-Франківської обласної ради Ігор Олійник (НРУ) та голови Івано-Франківських обласних організацій партій: НСНУ - Зіновій Шкутяк, Єдиного Центру - Павло Андрусяк, ПППУ - Остап Дзеса та УРП «Собор» - Олександра Мечева. Йшлося про проведену цього дня акцію «Ланцюг єднання» та про прийняту 11 вересня 2008 року на сесії Івано-Франківської обласної ради спільну заяву депутатів ради.

Депутати закликають Юлію Тимошенко повернутись до виконання умов коаліційної угоди та відмінити антиконституційні рішення Верховної Ради України. У тексті заяви, адресованої Президенту, ВРУ та КМУ, йдеться про те, що «ще не пізно виконати обіцяне народу і зберегти дієву коаліцію національно-демократичних сил».

Павло Андрусяк, голова обласної організації Єдиного Центру зазначив: «Відновлення роботи коаліції можливе лише за умов відміни проголосованих 2 вересня у парламенті рішень, що ставлять під загрозу державний устрій країни та її конституційний лад. І якщо БЮТ не виконає цієї умови, то вихід із складної політичної ситуації є лише один - йти на нові вибори. І хай народ дасть свою оцінку сьогоднішнім діям політиків в парламенті».

old_editor, 13.09.2008 04:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини