Віктор Анушкевичус запросив на оздоровлення дітей з Грузії



У своєму листі до Надзвичайного і повноважного посла Грузії в Україні Григола Катамадзе мер Івано-Франківська підкреслив, що, як і всі іванофранківці, «… розділяє з грузинським народом біль і смуток від жахливих подій, які відбуваються в Грузії». Також, Віктор Андрюсович у листі висловив переконання у тому, що «…жодна мета немає ані змісту, ані виправдань, якщо на шляху до неї гинуть люди». Водночас, Віктор Анушкевичус переконаний, що «…сила духу і висока гідність грузинського народу допоможе пережити усі страхіття війни та вберегти свободу і омріяну незалежність».

У свою чергу Віктор Анушкевичус запропонував оздоровити грузинських дітей в ОК «Лімниця». Мер Івано-Франківська підкреслив, що «…вважає за християнський обов»язок надати допомогу людям, які опинилися у скруті, без рідної оселі та підтримки». Особливо, йдеться у листі, ми « …хочемо допомогти дітям, які пережили страх війни і загарбницької агресії». Вже з 1 вересня ОК «Лімниця» готовий прийняти близько сотні грузинських дітей на оздоровлення. Там їм зможуть надати п»ятиразове вітамінізоване харчування та належне медичне обслуговування.

ОК «Лімниця» знаходиться у Калуському районі в с Вістова, за 8 км до Івано-Франківська на березі річки Лімниця. ОК «Лімниця» належить Івано-Франківському МВК. Тут особливо сприятливий клімат для дітей із ослабленою імунною системою та захворюваннями верхніх дихальних шляхів. Протягом літа в ОК «Лімниця» оздоровилось близько 500 дітей.
old_editor, 18.08.2008 23:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини