Верховинський район отримав військову техніку, яка буде використана у ліквідації наслідків стихійного лиха

Сьогодні, 17 серпня, Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Ющенко, перебуваючи у Верховинському районі Івано-Франківській області разом з Міністром оборони України Юрієм Єхануровим, передав місцевим органам самоврядування військову техніку, яка буде використана у ліквідації наслідків стихійного лиха.

Місцеве населення та органи влади отримали 8 військових автомобільних майстерень та 8 вантажних автомобілів, які можна застосовувати для перевезення великогабаритних вантажів, пожежного обладнання та води. Також, місцевому населенню було передано 8 польових кухонь у повній комплектації та 8 автомобільних цистерн на причепах для перевезення води.

Крім цього, Президент України та Міністр оборони України оглянули об’єкти відповідальності військовослужбовців Збройних Сил України. Президент України Віктор Ющенко дав високу оцінку роботі військовослужбовців, а також запевнив місцеве населення, що у разі будь-яких лих та негараздів армія завжди прийде на допомогу.

Джерело: Міністерство оборони України
old_editor, 18.08.2008 03:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини