Президент вимагає відбудувати зруйноване стихією житло до 15 листопада

Під час наради в Галичі (Івано-Франківська область) Віктор Ющенко попередив: 15 листопада - останній день введення в експлуатацію таких осель.



Звертаючись до голів державних адміністрацій 6 областей, що постраждали від стихії, Віктор Ющенко особливо наголосив: якщо такі кроки не будуть здійснені до зазначеної дати на тій чи іншій території, її керівник має подати у відставку.

«Це ваша персональна відповідальність», - сказав Президент, відзначивши, що місцеві керівники мають зробити все для «економного та раціонального використання ресурсів».

У своєму виступі Президент звернув окрему увагу на важливість завершення до вівторка, 19 серпня, складання списків людей, які втратили житло внаслідок стихії і відтак терміново потребують нового житла. «Ця робота по суті завершена», - констатував Президент, пояснивши, що йдеться про перевірку комісіями цих списків та включення до них додаткових заяв від громадян.

Глава держави загалом високо оцінив хід виплати фінансових компенсацій втраченого житла. «Ця робота проведена на досить високому організаційному рівні», - вважає Президент.

Віктор Ющенко особливо наголосив, що всі повні списки з корективами мають бути представлені для ознайомлення місцевим громадам. На його переконання, таким чином влада продемонструє прозорість та чесність своїх дій. Президент додав, що до середи має бути завершена робота щодо землевідведення під нове будівництво.

Джерело: Прес-служба Президента України Віктора Ющенка
old_editor, 18.08.2008 03:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини