Секретаріат Президента готується до зачистки прикарпатської міліції

В Секретариате Президента Украины обнаружен документ с названием «Список посадових осіб МВС та ДПА України, які підлягають звільненню із займаних посад». Согласно преамбуле к «Списку…» считается целесообразным уволить с занимаемых должностей 185 руководящих работников подведомственных Кабмину структур. Оные руководители, якобы установили преступные связи и функционируют в системе коррупционных сетей.

Документ откровенно поражает отсутствием каких-либо правовых оснований для увольнения должностных лиц. Этой графы в нем просто нет – есть графа «доносы», от которой навевает временами Великой Инквизиции. Впрочем, это объяснимо. Автором сей «цимборской малявы» есть зампред СБУ Тиберий Дурдинец, ближайший сподвижник Виктора Балоги, нелегитимно возглавляющий Главное управление по борьбе с коррупцией и организованной преступности Службы безопасности Украины.

Список посадових осіб по УМВС України в Івано-Франківській області, які підлягають звільненню з займаних посад.

Мороз Ярослав Ярославович (начальник відділу ДСБЕЗ Івано-Франківського МВ УМВС): діючи в змові з керівником ТзОВ "Карпати холод" налагодив схему по вимаганню грошових коштів у підприємців області. Так, з цією метою керівник зазначеної комерційної структури на підставі договорів

про співпрацю надавав для реалізації виготовлену ним продукцію з відстрочкою оплати. Після чого, через деякий час зазначена особа зверталась в органи МВС з офіційною заявою про привласнення підприємцями, яких було залучено до цієї схеми, товарно-матеріальних цінностей на суми, які в 1,5-2 рази перевищували ті, що були попередньо внесені в накладні при відпуску товарів. Розглядом цих заяв займався зазначений вище посадовець Івано-Франківського міського відділу міліції, який шляхом погрози порушенням кримінальної справи примушував підприємців виплачувати ТзОВ "Карпати холод" вказані фіктивні суми грошових коштів.

Бойдуник Руслан Володимирович (підполковник міліції, начальник відділу по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС в Івано-Франківській області): до функціонування каналів незаконного переправлення осіб через Державний кордон України та до сприяння в діяльності сутенерів, шляхом відведення їх від передбаченої законом відповідальності за матеріальну винагороду.

Саїв Сергій Степанович (полковник міліції, начальник відділу громадянства, імміграції, реєстрації фізичних осіб УМВС в Івано-Франківській області): причетний до сприяння в незаконній реєстрації на території України вихідців з країн колишнього СРСР, оформленні та видачі закордонних паспортів особам з числа громадян України.

Джерело: ОРД
old_editor, 23.07.2008 22:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини