Українсько-канадська «Коломийська нафтогазова «Дельта» отримала в оренду на рік 2,59 га під будівництво газопроводу



22 липня, голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук своїм розпорядженням затвердив проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання спільному українсько-канадському підприємству СП «Коломийська нафтогазова компанія «Дельта» земельної ділянки загальною площею 2,6177 га, в тому числі 2,5 га пасовищ і 0,078 га під дорогами. Про це 23 липня ЗІКу повідомили в ОДА.

З них в короткотермінову оренду терміном на 1 рік – 2, 59 га для будівництва газопроводу від свердловини №44-Дебеславська за межами населеного пункту за рахунок земель запасу Дебеславської сільської ради.

Коломийській райдержадміністрації рекомендовано укласти з СП «Колоийська нафтогазова компанія» "Дельта" договір оренди землі. Своєю чергою «Дельта» відшкодує Дебеславській сільській раді втрати сільськогосподарського виробництва, спричинені вилученням угідь, на загальну суму 6 500 грн: 1 625 грн отримає Коломийська районна рада і 2 708 грн – обласна.

Згідно згаданого розпорядження, кошти, що надійдуть за відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва слід використати на поліпшення стану угідь, охорону земель відповідно до розроблених програм та проектів землеустрою.
old_editor, 23.07.2008 20:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини