Редактор газети «Вечірній Івано-Франківськ» Зіновій Бойчук заявляє, що йому погрожують родичі Анушкевичуса

Редактор газети «Вечірній Івано-Франківськ» Зіновий Бойчук заявляє, що йому погрожують родичі мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса. Як повідомляє УНІАН, він розповів про це сьогодні на зустрічі з читачами газети, що відбулась в Народному домі «Просвіта».

За словами редактора, минулого тижня в редакції відбувалась пряма телефонна лінія з читачами і начебто двоюрідний брат міського голови Валерій голосом, дуже схожим на голос самого Анушкевичуса, пригрозив «влупити кулю в чоло». На підтвердження цих слів у залі увімкнули аудіозапис з фрагментом розмови Бойчука та нібито брата мера. Той сказав наступне: «Я прочитав вашу статтю про Анушкевичуса, де ви в його лиці ображаєте його і всю нашу родину. Я як колишній офіцер із задоволенням викликав би вас на дуель і влупив вам кулю в чоло за такі слова».

В інтерв'ю журналістам Бойчук сказав, що сприймає ці погрози на свою адресу серйозно. «Сюди на зустріч мене привела охорона і звідси я також піду з охороною, - зазначив головний редактор газети. – Моя дружина виїхала з міста».



Бойчук вважає, що йому погрожують за викривальні матеріали про корупцію у міськвиконкомі, «дерибан землі», незаконні будівництва і тому подібне. На зустрічі були присутні депутати міської та обласної рад від БЮТ. У залі під час зустрічі був повний аншлаг.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у телефонному коментарі УНІАН зазначив, що офіційно свою позицію висловить завтра, так як сьогодні проводить засідання міськвиконкому, яке закінчиться пізно ввечері. За його словами, заява Бойчука свідчить про «його аморальність». «Це аморально і неетично - робити такі заяви, - зауважив мер. – Він вже півтора роки поливає мене багном. Всі коментарі будуть завтра, коли я повною мірою ознайомлюсь з його висловлюваннями».

old_editor, 23.07.2008 02:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини