Сашко Піпа виступає разом з "Паном Пупцем"

Веселий і дотепний гурт Борщ полишив один з його зачинателів, в недавньому минулому відомий басист ВВ – Сашко Піпа. Нині Сашко повернувся до самостійних творчих пошуків і вже встиг відіграти кілька пробних виступів разом з доволі знаними івано-франківськими кумедниками з групи Пан Пупец.

Подейкують, що саме підкарпатці і посядуть місце решта музикантів, а нове втілення матиме назву чи то Пан Піпа, чи то Піпа Пупец, однак наразі Сашко Піпа ці чутки спростовує і зізнається, ще й сам толком не відає, у якому складі, з ким саме і під якою назвою виступатиме. Водночас він не заперечує, що спільні виступи з Пан Пупцем всім сторонам до снаги, тому в той чи інший спосіб виконавці продовжуватимуть свою співпрацю.

Свій вихід з Борщу Сашко Піпа пояснює переконаним небажанням грати солоденькі і плаксиві баладки «а ля скорпіонз» та іже з ними, а саме до цього останнім часом, за словами речниці музиканта, почали схилятися решта учасників команди. На жаль, з іншим засновником забійної трійці і теж колишнім вевешником Юрком Здоренком на мить написання цих рядків не було зв’язку, тож його точка зору на «перекип» Борщу залишається на часі.

Разом з тим зостається відкритим і питання про іменну сторінку Борщу http://www.borshch.com/. Поки що вона перебуває у «тихому» стані, але не виключено, що незабаром зміниться і її прописка, і призначення.

Джерело: Веб-радіо "Скриня"
old_editor, 02.07.2008 16:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини