В Івано-Франківську поклали вінки до могил радянських воїнів

В Івано-Франківську День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні відзначили покладанням вінків і квітів до могил радянських воїнів.

Як передає УНІАН, 22 червня вранці на Меморіальному кладовищі обласного центру, де поховано загиблих радянських солдатів, які звільняли Івано-Франківськ від фашистських загарбників, зібралися з квітами ветерани Великої Вітчизняної війни, ветерани Афганістану, інваліди війни, молодь.

Потім представники Івано-Франківської облдержадміністрації, Івано-Франківського міськвиконкому, ветерани, члени КПУ, Союзу лівих сил поклали вінки і квіти до пам'ятника скорботній Матері-Батьківщині і вшанували загиблих хвилиною мовчання. На акції не було жодних гасел і партійних прапорів.

Після цього відбувся імпровізований нетривалий мітинг, на якому ветерани згадували перші бої 22 червня 1941 року, говорили про те, що для них це була «Велика Вітчизняна війна, а не Друга світова, як зараз модно говорити», і що вони не дозволять розмістити натовські ракети на українській землі.
old_editor, 23.06.2008 14:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини