Оперативна інформація ЦГЗ УМВС в Івано-Франківській області

Протягом минулої доби в чергові частини міськрайорганів міліції надійшло 12 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 2 грабежі, 5 крадіжок та шахрайство. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 11 злочинів. Задокументовано 1 наркозлочин. Один злочинний прояв викрито у сфері економіки.

Обидва скоєні напередодні пограбування були зареєстровані в Калуському райвідділі міліції. Зокрема, у мешканки райцентру незнайомка силоміць відібрала мобільний телефон. Як з’ясували міліціонери, у причетності до цього злочину є підстави підозрювати 36-річну калушанку. Наразі вирішується питання про порушення щодо неї кримінальної справи.

У вчиненні іншого пограбування правоохоронці підозрюють 22-річного жителя Калуша. Молодик, як встановлено, побив перехожого підлітка за забрав його куртку і гроші.

Ще одного молодого мешканця цього ж міста затримано за підозрою у вчиненні крадіжки. 24-річний раніше судимий за аналогічні кримінальні витівки калушанин, як виявилося, кілька днів тому проник до припаркованого у дворі будинку автомобіля та викрав звідти запчастини вартістю майже 1000 гривень.

Місцевого мешканця віком 24 роки, що також вже має судимості, тисменицькі міліціонери затримали в якості підозрюваного у крадіжці з помешкання односельчанки. Зловмисник проник до її будинку, зірвавши навісні замки, та поцупив два мобільних телефони.

Не чистою на руку виявилася й 24-річна жителька Сня+тинщини. Як з’ясувалося, молода жінка, перебуваючи в гостях у знайомого у райцентрі, викрала у нього півтори тисячі гривень.

У Калуші учора працівники міліції зафіксували факт незаконного виготовлення та зберігання контрафактної аудіовізуальної продукції. Протиправною діяльністю займався 34-річний місцевий житель. У його квартирі оперативники виявили та вилучили понад 900 неліцензійних дисків, а також обладнання для їх продукування.

На автошляхах області протягом минулої доби зареєстровано 3 дорожньо-транспортних пригоди, в яких троє людей отримали травми.

Iнформацiя ЦЗГ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi

17.06.2008p.
old_editor, 18.06.2008 05:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини