Перший щорічний конгрес Екоклубів України відбудеться в Уніжі

Конгрес екоклубів відбудеться з 23 по 26 червня в селищі Уніж (Івано-Франківська обл), під час конгресу будуть проводитись воркшопи та тренінги, які допоможуть учасникам надалі активно розвивати свої екологічні осередки. Конгрес передбачає розробку та затвердження стратегічного плану дій всієї мережі на рік та п’ять років.

А з 27 по 29 червня учасники конгресу зможуть стати свідками першого фестивалю українського формату «Уніж», де виступатимуть «Тінь Сонця», «Перкалаба», «Гайдамаки» та інші молоді перспективні українські гурти.

15 000 молодих людей в усьому світі активно діють щоб зробити цей світ кращим. Прогресивна молодь об’єднана Міжнародною Мережею Екоклубів реалізовує проекти задля вирішення проблем місцевих громад та довкілля. Настав час для України створити Національну мережу та ввійти до міжнародної родини Екоклубів.

З 2006 року в Україні триває рух Еколубів, що передбачає створення та підтримку екологічних осередків в вищих навчальних закладах та в школах. Три українські організації Екоклуб «Зелена Хвиля» при Національному університеті «Києво-Могилянська академія», Молодіжний екологічний центр та Центр гуманістичних технологій «Ахалар», які виступили ініціаторами руху, проводять перший конгрес мережі Екоклубів України «Довкілля та сталий розвиток». Конгрес відбудеться з 23 по 26 червня в селищі Уніж (Івано-Франківська обл), а з 27 по 29 червня учасники конгресу зможуть стати свідками Першого фестивалю українського формату «Уніж», де виступатимуть «Тінь Сонця», «Перкалаба», «Гайдамаки» та інші молоді перспективні українські гурти.

Під час конгресу будуть проводитись воркшопи та тренінги, які допоможуть учасникам надалі активно розвивати свої екологічні осередки. Конгрес передбачає розробку та затвердження стратегічного плану дій всієї мережі на рік та п’ять років. Учасники конгресу також візьмуть участь в спільній волонтерській акції із розбудови Центру молодіжного руху в селищі Уніж.

До участі запрошуються екологічна свідома молодь, що уже залучена до руху Екоклубів України, та усі, хто бажає доєднатися до створення національної мережі екоклубів України.

Організатори покривають витрати на проїзд та харчування.

Анкети на участь в конгресі приймаються до 15 червня за адресою ecozustrich[at]gmail.com

Контактна особа: Інна Дацюк

Додаткова інформація на сайті http://www.ecoclub.kiev.ua/ або http://www.ecozustrich.org.ua/

Джерело: Український формат
old_editor, 05.06.2008 14:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини