Новий будинок отримала багатодітна сім'я з села Далешево Городенківського району

23 травня голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук та голова обласної ради Ігор Олійник вручили ключі від цегляного будинку з меблями, купленого коштом спонсорів (83 тисячі гривень) матері 6 дітей з села Далешево Городенківського району Галині Абрам’юк, яка виховує дітей без чоловіка (покинув три роки тому).

Передумовою цьому послужило те, що напередодні Великодніх свят багатодітна мати звернулася з проханням до Генерального директора ОТ “Галичина”, депутата обласної ради Ольги Бабій, яка відвідувала їх краї, з проханням допомогти у перекритті даху старенької глиняної хати, що протікає, у якій ростуть і часто хворіють її діти – найстаршому 18, найменшому – 4 рочки. Відвідавши цю багатодітну сім’ю після Великодня, голова ОДА Микола Палійчук та голова облради Ігор Олійник вирішили придбати цій родині новий добротний будинок, з тим “аби діточки, які ростуть без батька, мали належні умови для проживання і навчання”.

Разом з ключами від вхідних дверей, керівники області подарували дітям-Абрам’юкам одяг, занесли в хату продукти харчування. Розчулена жінка-матір та її нові сусіди-односельці щиро дякували керівникам з області “за справжній християнський вчинок“.

Микола Палійчук та Ігор Олійник побували у місцевій церкві святих Козьми і Дем’яна, спілкувалися з жителями Далешево про проблеми села і Придністровського регіону Городенківщини в цілому.

Прес-служба голови обласної ради
old_editor, 24.05.2008 00:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини