Скривджені прикарпатці намагаються потрапити на особистий прийом до Володимира Ар'єва

У вівторок, 27 травня, народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» провів у Івано-Франківську особистий прийом громадян, — інформує "Антикримінальний вибір".

До Володимира Ар'єва на прийом записалися люди, які роками не можуть достукатися до кабінетів правосуддя чи владних мужів у пошуках правди та справедливості.

Так, Галина Тищенко з Угринова просить посприяти швидшому вирішенні судових процесів по вирішенню кримінальної справи по шахрайському заволодінню її будинку.



Ходаки з Надвірної прийшли від громадської організації «Самопоміч». Вони занепокоєні, що у гірському містечку ведеться незаконне розбазарювання землі й забудова центральної частини райцентру.

Івано-Франківець Василь Гриньків на прийом прийшов разом з дружиною Іриною та молодшим сином Володимиром. Ця сім'я 11 років живе по оселях своїх родичів. Двічі на тиждень вони розбивають намет під стінами ОДА, намагаючись в такий спосіб привернути до своїх проблем увагу влади. Колись Гриньківи працювали на заводі «Промприлад», мали у гуртожитку житло. Але потім їх без будьте здорові викинули на вулицю. Ні прописки, ні житла у них немає. Сини відслужили в армії, але й досі не мають українських паспортів. Не мають паспортів громадянина України й Василь та Ірина Гриньківи. Зате мають при собі 360 написаних у різні інстанції скарг.

Володимир Ар'єв кожного скаржника уважно вислухав й обіцяв допомогти. Не залишився депутат байдужим і до звернення Олега Лаврука. Молодий чоловік, щоб знову стати на ноги після важкої хвороби, потребує нагальної операції, яка коштує 16 тисяч євро. Ар'єв пообіцяв звернутись за допомогою до знайомих бізнесменів.

А ось кошти на придбання юридичної літератури для кафедри «Правознавство» місцевої філії Відкритого міжнародного Університету розвитку людини «Україна» виділив із власного сімейного бюджету. Він подякував студентам-юристам за ту безкорисливу допомогу, яку вони надають людям у його громадській приймальні по вул. Дністровській,49. «Україні дуже потрібні молоді, розумні юристи. Україні потрібні чесні юристи. Сподіваюся, ви такими будете», - сказав Володимир Ар'єв, вручаючи найактивнішим студентам ділові щоденники з ї словами побажання. Михайло Бойчук, завідувач кафедри, у свою чергу запевнив, що студенти й надалі співпрацюватимуть з громадською приймальною. Адже це і для майбутніх юристів найкраща практика, а людям, принаймні, допомагають правильно оформити позови та звернення.

- Ми тримаємо під контролем кожне звернення земляків, намагаємося бути чуйним и уважними до чужого горя, - каже голова обласної організації «Народна самооборона», помічник народного депутата Ольга Білінська.

Сьогодні Володимир Ар'єв відвідав Коломийський та Косівський райони.
old_editor, 28.05.2008 21:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини