Гурт "ТІК" презентує кліп, знятий у Івано-Франківську

Найяскравіші дебютанти року гурт «ТІК» презентують широкому загалу нове відео на пісню «Сосюра».

Кліп був знятий під час всеукраїнського туру групи у місті Івано-Франківськ, і повною мірою доносить унікальну позитивну енергетику «ТІКів», яка притаманна виступам гурту «наживо». Саме з цієї пісні починався кожний концерт туру і саме її часто «ТІКи» співали на біс.

Чому обрали пісню «Сосюра» - розповідає Віктор Бронюк:

Так сталося, що весь наш тур відбувався навесні

Дуже красива весна у Карпатах , де не розумієш , коли гори вкриті снігом, а коли підсніжниками. І просуваючись на південь , з кожним кілометром відчуваєш все тепліший подих весни.

Так протягом туру нам прийшлось побачити 27 облич пробудження природи, оскільки, тур налічував 27 міст, і кожен раз виходячи на сцену з душі в емоційному пориві вилітало : «Люблю весну! Та хто її не любить, коли життя цвіте, мов пишний сад. І мов у сні шепочуть листя губи . І шлють квітки солодкий аромат…»

Що не кажіть , а Володимир Сосюра таки був генієм інтимної лірики. Він , як ніхто передавав той емоційний стан душі в момент відчуття прекрасного. І нема в тому нічого поганого, коли весняної пори , під час побачення , десь в романтичній атмосфері хтось набереться сміливості і прочитає Сосюру».

То ж любіть весну! Слухайте ТІК! І читайте Сосюру!

Це остання відео робота гурту, яка ілюструє матеріал альбому «Літерадура». Цього літа гурт планує почати роботу на другим альбомом.

Джерело: Інформаційний портал "Моя Вінниця"
old_editor, 28.05.2008 21:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини