Микола Палійчук працював спостерігачем

Сьогодні губернатор Прикарпаття під час проведення тестування з біології не тільки оглядав, як проходить весь процес попередньої підготовки, але й як громадський спостерігач був присутній в аудиторії під час проходження тестування випускниками.

"Наша область є одним із центрів тестування. Сьогодні проводиться уже восьме тестування. Дві з половиною тисячі учнів області виявили бажання взяти участь в тестуванні, тому мені було цікаво подивитись як відбувається процедура тестування, чи мають наші учні всі належні умови для написання тестів, чи правильно все організовано. До мене зверталися батьки та вчителі області і тому, щоб дати їм об’єктивну відповідь, я вирішив сам подивитись, як усе проходить", — повідомив присутніх Микола Палійчук.

Відповідаючи на запитання журналістів, як би голова облдержадміністрації оцінив саму процедуру тестування Микола Палійчук заявив: "Процедура тестування, яка проходила під керівництвом Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти пройшла на високому рівні. Про це свідчить і відсутність скарг на роботу центру та апеляцій стосовно результатів самих тестів".

old_editor, 28.05.2008 20:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини