Чи буде конкурс на посаду директора ТРК «Вежа»?

Як повідомила «Статусу» прес-секретар міського голови Івано-Франківська Ірина Макацарія, наразі жодного конкурсу на посаду директора ТРК «Вежа» не планується. «Відбулися збори депутатів, які вирішили не оголошувати конкурс, а призначати директора. Зараз це рішення оскаржується в суді», — сказала Ірина Макацарія.

На запитання, якщо таки конкурс буде, чи подаватиме вона свою кандидатуру пані Ірина сказала: «Мені «Вежа» у теперішньому стані не цікава. Вона цікава депутатам, які хочуть зробити із журналістів слухняних цуциків». Проте додала, що коли її підтримають депутати із промерівського блоку, і якщо всі інші захочуть до неї дослухатися, готова взятися до роботи.

За словами пані Ірини, першим ділом треба зайнятися реформуванням ТРК: зробити цікаве телебачення із авторськими програмами, та вивести радіо із останнього місця у рейтингу. Пані Ірина вважає, що зможе втілити задуми у життя, бо має десятирічний досвід роботи журналістом, а також потужну команду, яка, за її словами, була засновниками «Вежі», а потім пішла звідки, коли ТРК почало занепадати.

Нагадаємо, що наприкінці лютого на ТРК "Вежа" розпочалась епопея із заміною її керівника. В.о. директора Іван Вовк, який впродовж майже двох років обіймав цю посаду, написав заяву на звільнення. Претендентом на директорське крісло була Ірина Макацарія - прес-секретар міського голови Івано-Франківська. Міська рада прийняла рішення призначити І.Вовка директором. Міський голова двічі заветував рішення міськради з цього приводу. На сьогоднішній день обв'язки директора ТРК "Вежа" виконує Олена Третяк, яка до цього працювала керівником комерційного відділу на цій же ТРК.

old_editor, 26.05.2008 16:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини