"Дніпро" (Черкаси) - "Прикарпаття" - 1:1

"ДНІПРО" (Черкаси) - "ПРИКАРПАТТЯ" (Івано-Франківськ) - 1:1 (1:0)

Черкаси. 24 травня. Центральний стадіон. 2000 глядачів. +14оС. Початок о 18.00.

Судді: В.Нестеренко (м.Донецьк), О.Плужник, С.Букрєєв (обидва - м.Харків).

Делегат ФФУ: Г.Коваленко (м.Київ).

«Дніпро»: Дейнеко, Стоян, Селезньов, Тарасенко, Кіцута, Деркач (Козир, 77), При-ходько (Єлісєєв, 75), Данченко (Хромцов, 80), Поліщук, Кондратюк, Мостовий.

Запасні: Галіузов, Крамар, Притуляк, Гонщик. Тренер: О.Рябоконь.

«Прикарпаття»: Локатир, Башлай, Гребинський, Гаврилишин, Галюза (Баб'юк, 46), Іванишин, Поздеєв (Коцаб'юк, 46), Худобяк (Барчук, 90+2), Ревуцький, Корнієнко (Коржук, 80), Веретко. Запасні: Макогон, Бут, Деренюк. Тренер: С.Пташник.

Голи: Поліщук (18 з пен.) - Худобяк (76).

Попередження: Данченко (44), Кіцута (69) - Гребинський (52).



Підопічні Олександра Рябоконя, незважаючи на всі негаразди, вийшли як ніколи налаштовані на перемогу. З перших хвилин "червоно-біло-сині" дали зрозуміти, хто №1 на футбольному полі. Атакувальні хвилі раз по раз накочувались на ворота івано-франківців. Навісом капітана команди Романа Поліщука не скористався Євген Тарасенко, який підключившись до атаки, головою пробив вище воріт. На 15-ій хвилині Артем Мостовий знайшов пасом Данченка - Юрій ударом з ходу влучив у стійку воріт. За дві хвилини Петру Кондратюку не вистачило міліметрів, щоб замкнути головою фланговий простріл. Слаломний прорив на 18-ій хвилині настирливого Артема Мостового захисники "Прикарпаття" зупинили лише ціною порушення правил в карному майданчику. Удар з "точки" Романа Поліщука не залишив шансів голкіперу гостей Локатиру. Реалізований пенальті став 50-им голом Романа за рідну команду і, мабуть, символічно, що Поліщук, який відновився після чергової важкої травми, зробив це з 11-метрового.

Вже на 22-ій хвилині господарі могли подвоїти рахунок, але Кондратюк "вибачив" івано-франківців, а удар Поліщука прийшовся вже у сітку зі зворотного боку.

Що стосується перебігу подій на футбольному полі у першій половині зустрічі, то також слід відзначити небезпечний постріл Сергія Галюзи по ворота господарів.

По перерві "дніпряни" свідомо віддали ініціативу і повинні були сповна цим скористатись. Деркач, якого дальньою передачею вивели на вбивчу позицію не зміг переграти голкіпера. На 67-ій хвилині Артем Мостовий влучає в хрестовину воріт, а за кілька хвилин Кондратюк марнує стовідсоткову нагоду.

Гості на 76-ій хвилині використали ледь не єдину свою нагоду: Ігор Худобяк скориставшись помилкою захисту ефектно вразив ворота Дейнека-молодшого.

Рятуючи матч тренерський штаб ввів у дію ще одного нападаючого - Олега Хромцова, проте молдавський легіонер став найбільшим розчаруванням гри. Штурм воріт на доданих хвилинах господарям не приніс бажаного результату - удар Поліщука прийшовся у стійку, а після удару Кондратюка м'яч пролетів над поперечкою воріт.

Джерело: Неофіційний сайт ФСК "Прикарпаття"
old_editor, 26.05.2008 15:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини