«Укрзалізниця» готує до літа 6148 пасажирських вагонів

На початок літніх пасажирських перевезень Укрзалізниця підготує 6148 пасажирських вагонів, повідомила репортерові MALAKAVA прес-служба «Укрзалізниці».

Згідно повідомлення прес-служби, до 25 травня всі пасажирські вагони пройдуть комісійний огляд санітарно-технічного стану та будуть готові для перевезення пасажирів.

Протягом року заплановано провести капітально-відновлювальний ремонт із модернізацією 239 пасажирських вагонів, з них 47 вагонів, обладнаних системою кондиціювання повітря.

У разі підвищення попиту на перевезення на певних напрямках Укрзалізниця залучатиме додаткові вагони.

Також залізницями сформовано склади дитячих поїздів (загалом понад 120 вагонів) для забезпечення перевезень організованих груп дітей до місць відпочинку у період літніх канікул.

Крім цього, на вокзалах буде оновлено візуальну інформацію з урахуванням нового графіку руху поїздів, що вводиться в дію 25 травня 2008 року. На інформаційних табло вокзалів буде забезпечене відображення інформації про наявність вільних місць у пасажирських поїздах на поточну добу. На період літніх перевезень на вокзалах буде відкрито 49 нових торговельних об‘єктів.

Для забезпечення підвищеного пасажиропотоку Укрзалізниця планує відкрити 178 додаткових квиткових кас для оформлення проїзних документів у далекому та приміському сполученні. Лише у Києві в Українському Центрі по обслуговуванню пасажирів на залізничному транспорті (розташований за адресою: б-р. Т. Шевченка, 38/40), запрацює 30 додаткових кас.

Крім традиційних залізничних кас, влітку на Кримському півострові продовжать свою роботу 7 пересувних кас.
old_editor, 12.04.2008 10:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини