У Рогатинській школі мистецтв відреконструйовано актовий зал

Завершено реконструкцію головної сцени та актового залу школи мистецтв ім. Бориса Кудрика у місті Рогатин Івано-Франківської області.

Як інформує репортер MALAKAVA, перший концерт на новій сцені дали вихованці дитячої школи мистецтв ім. Бориса Кудрика.

Під час відкриття актового залу голова Рогатинської РДА Іван Росіцький подарував школі акустичну гітару з підсилювачем і пообіцяв ще баян.

За інформацією редакції MALAKAVA, даний заклад естетичного виховання успішно функціонує через постійну фінансову підтримку спонсорів, меценатів, представників міської влади Рогатина та районної ради.

Зокрема, у 2007 році Рогатинська районна рада виділила 8,5 тис. грн. на придбання музичних інструментів та сценічних костюмів. На заміну системи опалення, встановлення металопластикових вікон торік з районного бюджету було виділено 78 тис. грн., у 2008 році передбачено 86 тис. грн.

Нагадаємо, школа мистецтв ім. Бориса Кудрика у місті Рогатин успішно функціонує протягом 47 років. У школі навчалось майже 1200 юних рогатинців, деякі з мистецтвом пов’язали своє життя. Серед випускників, народні артисти України Богдан Сташків, Михайло Кривень, Остап Стахів.

old_editor, 18.03.2008 23:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини