Івано-Франківський коледж фізичного виховання може знову стати коледжем

За три тижні стане відомою доля Івано-Франківського коледжу фізичного виховання – такий підсумок зустрічі Юрія Павленка з трудовим колективом навчального закладу.

В суботу відбулась зустріч трудового колективу та керівництва Івано-Франківського коледжу фізичного виховання з міністром у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Павленком.

Основна тема зустрічі ситуація, що виникла навколо коледжу після минулорічного Указу міністерства про його ліквідацію.

Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко під час зустрічі з колективом пообіцяв створити комісію, яка вивчить всі факти з організації роботи Івано-Франківського коледжу. Міністр не виключив, що питання про інтеграцію з Львівським інститутом розглядатиметься міністерством і далі, однак пообіцяв, що форма співпраці між коледжем та інститутом буде інакшою. Щоб не загострювати конфліктної ситуації на відпрацювання цього питання Юрій Павленко дав комісії 3 тижні.

Нагадаємо, у 2007 році Міністерство у справах сім’ї молоді та спорту видало наказ за яким коледж ліквідовували, а на його основі планували створити структурний підрозділ Львівського інституту фізичної культури. Колектив коледжу виступив різко проти такого рішення. Представники коледжу погоджувались на співпрацю з львів’янами про те не на таких умовах. Проти реорганізації коледжу за міністерським сценарієм виступають також студенти та їхні батьки.

old_editor, 18.03.2008 02:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини