CDMA Україна ввела послугу оплати рахунків за допомогою електронних ваучерів

Оператор стільникового зв'язку стандарту CDMA, компанія ITC (торгова марка “CDMA UKRAINE“) ввів послугу оплати рахунків за допомогою електронних ваучерів через системи автоматичної оплати PayPort або Best Card Service для фізичних осіб.

Як повідомили репортерові MALAKAVA у прес-службі компанії, для того, щоб поповнити рахунок, абоненту достатньо придбати електронний ваучер потрібного номіналу (25, 50, 100 або 300 грн.) в одній з точок обслуговування PayPort або Best Card Service, яких вже налічується більш ніж 5000 по всій Україні.

Поповнення рахунку та зарахування суми ваучера на рахунок відбувається після того, як абонент відправить унікальний код ваучера за допомогою автоматичного голосового помічника оператора CDMA UKRAINE. Для цього треба набрати наступну послідовність символів: «*1001* код поповнення ваучера» і натиснути кнопку «Виклик» зі свого CDMA-телефону.

Інформацію щодо оперативного контролю стану свого персонального рахунку абонент отримає зателефонувавши за безкоштовним номером “100”.

Нагадаємо, СП ТОВ “Інтернешенел Телеком’юнікешен Компані”, торгова марка “CDMA UKRAINE”, є оператором цифрового стільникового зв’язку cтандарту CDMA, що працює на телекомунікаційному ринку України з 1996 року. Компанія надає послуги на базі найновітніших технологій, використовуючи для роботи обладнання першої фази третього покоління мереж зв’язку (3G).

Як повідомляла MALAKAVA, 21 вересня 2007 року CDMA UKRAINE розпочала надавати послуги в Івано-Франківську та в окремих районах Івано-Франківської.
old_editor, 17.03.2008 15:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини