Гравець ФК «Ураган» Юрій Сендецький гратиме у складі збірної України проти Угорщини

Гравець футбольного клубу «Ураган» (м. Івано-Франківськ) Юрій Сендецький ввійшов до основного складу збірної України з футзалу.

Як повідомили репортеру MALAKAVA у прес-службі клубу, зараз кращий бомбардир "Урагану" цього сезону разом із іншими футболістами збірної України готуються до домашнього поєдинку плей-офф з угорцями.

Загалом, головний тренер збірної України Геннадій Лисенчук запросив на передматчевий збір 17 гравців: воротарів - Владислава Лисенко ("Планета-Міст"), Євгена Іваняка ("Тайм"), Дмитра Литвиненка ("Локомотив"); польових гравців - Сергія Задорожнього ("Шахтар"), Сергія Ситіна ("Спартак-Щолково", Росія), Вадима Іванова, Дмитра Іванова (обидва - "Митіщи", Росія), Ільдара Макаєва ("ВІЗ-Сінара", Росія), Валерія Замятіна, Олександра Хурсова (обидва - "Єнакієвець"), Юрія Сендецького ("Ураган"), Романа Вахула, Дмитра Сільченка, Євгена Рогачова (усі - ТВД), Сергія Журбу (ЛТК), Михайла Романова ("Контингент") та Максима Коптєва ("Марріон").

Як зазначили представники прес-служби ФК «Ураган», АМФУ досягла попередньої домовленості про трансляцію матчу плей-офф відбору на Чемпіонат Світу-2008 з футзалу Україна - Угорщина 1 квітня на Першому національному телевізійному каналі. Керівництво каналу підтвердило зацікавленість і можливість трансляції даного матчу. Остаточно питання про телетрансляцію буде вирішено найближчим часом.

Нагадаємо, 1 квітня 2008 року у Харкові національна збірна команда України проведе перший матч серії плей-офф за вихід у фінальну частину Чемпіонату Світу, що пройде з 30 вересня по 19 жовтня 2008 року в Бразилії. Передматчевий збір національної збірної розпочнеться з 28 березня у Харкові. Матч-відповідь пройде 15 квітня у Будапешті.

old_editor, 17.03.2008 13:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини