100-річчя Степана Бандери вплине на медіаконтент мас медіа Івано-Франківська

Міська влада Івано-Франківська має намір до 100-річчя Степана Бандери запровадити цикл теле- та радіопередач «Степан Бандера – символ нації».

Як повідомили репортерові MALAKAVA у прес-службі ІФ МВК, теле- та радіопередачі транслюватимуть на радіо «Вежа» та на телеканалі «3 студія». Виготовленням тематичних телепрограм займатимуться журналісти комунального підприємства ТРК «Вежа». Програми будуть виходити двічі на місяць.

Крім того, у комунальній газеті «Західний кур»єр» систематично висвітлюватимуться сторінки із життя та діяльності Провідника ОУН Степана Бандери. На офіційній Інтернет-сторінці МВК відкриють тематичний розділ для розміщення інформації, публіцистики та творчих робіт, присвячених пам»яті Великого Українця.

Прес-служба зазначає, що ведеться робота для виготовлення поліграфічної пізнавальної та сувенірної продукції за доступною ціною.

Нагадаємо, 1 січня 2009 року виповнюється 100 років з дня народження видатного борця за свободу і незалежність України, політичного діяча, ідеолога українського національного руху, голови Проводу Організації Українських Націоналістів Степана Бандери. Народився С.Бандера в селі Старий Угринів Калуського повіту на Станіславщині (тепер Івано-Франківська область).

Як повідомляла MALAKAVA, раніше у Івано-Франківській області затвердили новий склад організаційного комітету, який готуватиме заходи щодо відзначення 100-річчя від дня народження Степана Бандери.

old_editor, 17.03.2008 16:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини