Кварталу все, ворогам – закон. «Європейська солідарність» думає, чи підтримувати відставку Авакова

Фракція «Європейська Солідарність» визначиться з голосуванням за відставку міністра внутрішніх справ на дискусії на фракції, про це повідомила нардеп Ірин Геращенко.

«Ми системно критикували МВС за політизацію роботи, наші депутати були на всіх судах у сфальсифікованих справах волонтерів і ветеранів, суспільство і досі чекає справедливості у справах про жорстоке зґвалтування в поліцейському відділку в Кагарлику, про вбивство п’ятирічного хлопчика п’яними ментами, по іншим резонансним справам. А деякі заступники міністра , схоже, зарплату отримують за критику Порошенка , а не за виконання своїх прямих обов’язків», - відзначила Геращенко.

Разом з тим, а її словами, є все більше фактів, що Арсена Авакова наполегливо попросили написати заяву не лише через його надполітичну вагу і заматерілість, не за скандальну справу Шеремета, а тому , що чесні поліцейські лише протягом останнього тижня зафіксували трьох п’яних слуг, які вчинили ДТП в стані алкогольного і наркотичного сп’яніння, які билися і хамили людям.

«Зеленському це не сподобалося, бо його ідеологія: кварталу все , ворогам закон», - додала нардеп.

Нагадаємо, раніше нардеп Вікторія Сюмар повідомила про те, що затримання нардепів Брагара та Юрченка за те, що вони начебто кермували авто під наркотиками, стали останнім доказом для Зеленського, аби звільнити Авакова.


Леся, 14.07.2021 13:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини